Saturday, October 31, 2009

Here we go again~


One more down. Ok 4 more to go with 2 lab practicals. Phew...life as Biomedic student is hard and this is just a beginning. Wait until we go into 3rd year. A lot more to discover. Huh...

blogger-emoticon.blogspot.com

During my 1st year, I regret why i choose Biomedic like there is no other option for me. Hmm...boleh je kalau mahu tukar course ke Pharmacy tapi mase tau dah la takde sape-sape nak bantu and I'm so alone so tak terlintas pun mahu tukar. (yeah mase tu sangat pemalu takde kawan sangat. haishh...). But, like my friend say..bad things happen only to live space for good things happen later on. :) Hopefully lah~

blogger-emoticon.blogspot.com

By the way, sekarang I tak regret lagi dah. In fact I'm so happy being in this course. All the lecturer are damn so GOOD in teaching! Especially Dr Rohi. Oh Dr Rohi you are the best EVER! you inspired me a lot u know! *wink-wink* (haish...if u read this can u give me extra mark for pharmacology...please...?) Eh terasa seperti blog ni mempromote Dr Rohi. Haha wait a lot more to come after this! :D Kalau I tukar course dah tentu tak jumpe lecturer ni coz' he is under my department. Lalala~


Hari ni baru je selesai mengambil kertas Khidmat Masyarakat ye kengkawan. Soalan nye memang sangat mengelirukan! hmm..sape suruh tak bace buku..haha jangan tiru macam saye! Selama satu jam membulat-bulatkan jawapan tanpa arah tujuan yang jelas. Huh dan destinasi sudah pasti lah KEHANCURAN! Oh rase macam dah sangat imun dengan perkataan itu semasa exam ni..


But at least En Hukil has promised us to give 47/50 mark for our simulation project. Phew yang lain tu redha je la..... Masa simulasi ni sangat best! Walaupun penat at least we learn something. Macam mane nak buat paper work, surat rasmi etc etc yang mane memang tak pernah pun terfikir macam ni rupenye nak rancang satu-satu program tu! HUHU~ emm but the most interesting part is...jeng jeng jeng...ade satu senior cute dalam group kitorang wei!!~~ Sangat baik, sopan, muke memang innocent gile arr~


blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
admire je oke..:D

But the not so interesting part is when I have to pretend to be Ibu Tunggal. Oh what the eff~ Belum kahwin lagi and i'm not yet have a boyfreind dah dapat tittle itu! NO NO NO!! Lepastu memang giler sumpah semua orang kalau sebut lagi pasal cerita tuh. -______-"


Semester ni hampir berlalu. A lot of things happen. Dan sangat sedih bila memikirkan when I'm finishing my last paper 12 November ni i'll go into the new semester unofficially. *cry* Thats why I nangis after pharmacology paper sebab dah la subjek tu paling minat lepastu lecturer pun minat so kalau boleh nak lulus cemerlang and lastly lain pulak jadinya. So macam dah takdde semangat mau study subjek lain sebab rase macam outcome yg same akan dapat. Sudahla i work hard gile sem ni sebab nak cover 1st year punye pointer yang agak mengancam sebab I punye penyesalan tuh. Long sighhhh. Kenapa lah baru sedar semua yang berlaku ade hikmahnya bila dah terlambat?


Eh sudahlah what happen is happen so dah tak boleh patah balik dah. Lagipun result belum keluar lagi hopefully everything will be okayyyyy~ *pray hard to GOD* Takkan sebab keciwa satu paper je paper lain mau kondemkan same kan? Haha...ok i got new spirit now! I will work hard for another 4 paper. LUCK LUCK LUCK...please sit beside me okayy~


babai~ :D

3 ORANG MENGATA:

imHepPie said...

gunalah pensel stabilo 2b utk kelancaran smasa menulis

Cufa said...

work hard!
u can do it!!
:)

Nana said...

imheppie: haha pakai exam grade punye konfem dapat A :P

cufa: thx a lot I"LL TRY OKE!

Post a Comment

Sile-sile berkomen disini. Ia adalh percuma dan tiada caj tersembunyi dikenakan. Kutukan anda amat-amatlah saya hargai........*LOL*

Things In My Head

I'm a fangirl. Heehooo...blog ni mungkin penuh dengan si pujaan hati!

Oh result mahu keluar. :(

Kolej sudah memanggil-manggil. :(

--If you run away, I'll come running after you. no matter where you go, be it hell, or the furthest corner on earth, I'll catch up with you.--





The Blog Mistress

My photo
Just bear with me people! -_-

pengikutku

Jerit Ramai-ramai!!

Teddy bear mau nyanyi

Mereka yang mengata