Monday, November 9, 2009

Too good to be true.


"I wish that the hot, rich boy will actually fall for the plain, poor, and innocent girl like me. I wish that a prince will save me from this crazy, madness world. I wish I will found a guy who only has his eyes on me, truly loves only me and will do anything just for the sake of me. "

Totally Cinderella.

This is what happen when I'm watching back METEOR GARDEN series. Mula-mula tak terasa pun nak tengok balik sebab I know how ADDICTIVE this series are. For the level of addictiveness I give 10/10. Beberapa hari yang lepas, my friend downloaded this drama and I accidently watch it at her computer and then you know how it ended. OK SAYA MULAKETAGIH DAN AKHIRNYA SAYA DOWNLOAD THE WHOLE SERIES IN JUST ONE DAY AND FINISH WATCHING IT IN ONE DAY TOO! :( Plus terdownload juga 36 vol. komiknye. OMG i should revising my Parasitology and Pemakanan. Guess I'm hopeless after all.


Bila tengok balik cerita ni, teringat balik masa zaman sekolah dulu. Rindunye! All my friends memang gila dengan cerita ni. Ok wrong. All the GIRLS in my school sangat gila dengan cerita ni. Pagi-pagi datang kelas bukan nak tanya kerja sekolah dah siap belum tapi tanya "Eh semalam kau tengok cerita ni?" "Ah!! Handsomenye die, cute je! Ahh!!" etc etc. Oh yes! I'm one of them. Rindunye dengan zaman cerita ni kaluar dulu! Masa tu I form 3, tiap-tiap hari memang tak pernah miss cerita ni, sampai berebut TV dengan mama, sanggup tengok TV buruk yang siarannya macam hampeh semata-mata nak tengok cerita ni. -___-". Siap kumpul duit juga semata-mata nak beli VCD cerita nih tapi tak jadi beli sebab papa kata tak boleh. Oh anak yang taat juga Nana ni. :)

blogger-emoticon.blogspot.com


It’s Jerry Yan that got me head over heels. He got me giggling my heart away while watching Meteor Garden. Siapa yang tak lupa kejahatan/kenakalan dia membuli orang dalam drama ni. From a childish, spoil brat, totally jerk rich kid he become so matured, romantic, kind, protective towards the girl he LOVE. Oh how I wish I'm that girl. I feel like a teener again drooling over an Asian actor. I guess 15 year old of me still trapped in my body. *eh kau memang bukan sekarang ni masih suke lagi ke tengok Asian actor?*


He's HOT. Dulu dan sekarang.


How badly did Jerry Yan strike me? I’m thinking of learning Mandarin! So when I get the chance to visit Taiwan, I can converse with him. Haha! Dulu siap mengumpul koleksi kad yang ada gambar dia and the rest of F4, beli puzzle yang besar sampai terasa nak frame puzzle tu. Sticker, kad nama jangan cerita. Itu dulu ok. Sekarang tak lagi. Sekarang google je kat internet boleh dapat banyak gambar dia. Haha! I memang teruja habis la dengan dia ni. Eh Vic Zhou pun boleh tahan jugak la.


Jerry, U buat hati I cair tau tak?


I guess the reason why I'm so addict with his drama because the character DaoMing Si is portrayed as the perfect boyfriend, ideal man etc. Which in REAL world, he is TOO GOOD TO BE TRUE! Modernly prince from Cinderella story. T_T Di tambah pulak dengan actor nye yang sangat hot. *tak habis-habis*. This kind of man only exist in my dream. Hey, we can dream aren't we?

blogger-emoticon.blogspot.com

0 ORANG MENGATA:

Post a Comment

Sile-sile berkomen disini. Ia adalh percuma dan tiada caj tersembunyi dikenakan. Kutukan anda amat-amatlah saya hargai........*LOL*

Things In My Head

I'm a fangirl. Heehooo...blog ni mungkin penuh dengan si pujaan hati!

Oh result mahu keluar. :(

Kolej sudah memanggil-manggil. :(

--If you run away, I'll come running after you. no matter where you go, be it hell, or the furthest corner on earth, I'll catch up with you.--





The Blog Mistress

My photo
Just bear with me people! -_-

pengikutku

Jerit Ramai-ramai!!

Teddy bear mau nyanyi

Mereka yang mengata