Monday, May 4, 2009

Livin' my life HAPPILY...maybe~


Another day passes by without nothing to do....(eheh~ sebenarnye byk mende kene buat but kemalasan beraja di hati....). Bangun tido jer dh lmbt almost 12 huhu (pls dont follow what im doing...) and i had my lunch late:mKenyang:... then today baru teringat yang barang tak packing lagi..so aku menyepahkan bilikku lalu menukarkan ia menjadi kapal karam!! haha blogger-emoticon.blogspot.com x sabar rasenye nk balik.. kolej pun dah start sunyi sepi.... Good then i can enjoying using internet!! 2-3 ari lepas agak mengong la wireless kat sini...since ramai yg dh abis exam.. YM buat hal, internet down mcm2 lg lah...rase cm nk hempas2 jer laptop :anoto: ! Thinking that im not that rich enough to buy a new one sooooooo sabar jer lah.....blogger-emoticon.blogspot.com Oh ye baju banyak x basuh lagi...dengan cuaca yang agak baik ni better aku g basuh skrg...ermm study?? of course.. since i got 2 more papers to go... sigh..... Tonight ade kenduri dgn bdk2 biomed 1st year..macam best jer...well i love eating! Give me anything (halal only) im sure can finish it within second!! haha....(gelojoh ya amat!)blogger-emoticon.blogspot.com haha~


:28: ~another day of me.......~

6 ORANG MENGATA:

Helmi Razali said...

ah, sangat jeles. Tapi aku kat rumah lain pulak. kat rumah, masih pakai dial up. So setiap kali nk connect kena ada bunyik... Pssshhhhh schreeenngg cccrrrttttt.....
ekeke.

FaY a.K.a NaNa said...

oh yeker..aku lagi jeles coz kt umah aku kene merangkak ke CC bersekatan...........

Anonymous said...

huhu..
happy nyer hidup org tu..
ahaha..
tp..
aku sedikit pelik..
???
benarkah bg je mknn dpt habiskan dgn cepat???
haha..
tettt..
ops..
mase tamat..
hehe~

*spider comey*

FaY a.K.a NaNa said...

aku mmg bahagia tettt!!!!
yup aku mmg blh abiskan mknn dlm mase yg cepat! hoho....kecepatan itu bersamaan 1 minit=i jam

Anonymous said...

dr NANA...
aku trt merasekan keBAHAGIEan memberi KOMEN kt POST ko kali ni...
adekah diSBBkan TITLE post ko kali ni???
>>>Livin' my life HAPPILY...maybe~
atau...
>>>ade SBB2 ln???
hahehihohu...
ko tau aku tau SUDAH...
p/s:happy happy days...
lots o LOVE:
misz SINGAPORE...

FaY a.K.a NaNa said...

ye...aku tau ko tau sudah
aku mmg sangat bahagia
motto kite-> kebahagian itu adalah hak milik kite ehh semua insan
hohohehehuhu

Post a Comment

Sile-sile berkomen disini. Ia adalh percuma dan tiada caj tersembunyi dikenakan. Kutukan anda amat-amatlah saya hargai........*LOL*

Things In My Head

I'm a fangirl. Heehooo...blog ni mungkin penuh dengan si pujaan hati!

Oh result mahu keluar. :(

Kolej sudah memanggil-manggil. :(

--If you run away, I'll come running after you. no matter where you go, be it hell, or the furthest corner on earth, I'll catch up with you.--





The Blog Mistress

My photo
Just bear with me people! -_-

pengikutku

Jerit Ramai-ramai!!

Teddy bear mau nyanyi

Mereka yang mengata