Friday, June 5, 2009

Kadang-kadang aku memang rasa nak jadi pembunuh



Damn! Sepatutnya aku harus melalui hari jumaat yang bahagia dan ceria dalam hidup aku. Sepatutnya aku harus lebih beribadah dan bermunajat sebanyak-banyaknye pada tuhan pada hari ini. Sepatutnya aku harus bersikap baik pada sesama manusia. Damn it!! Ok lepas lunch tadi aku on jer laptop dan terus berblogging/YM seperti biasa. Dangg!!! There goes my good mood. Aku disapa oleh seorang rakan YM yang aku tak berape kenal. Dia add aku lama dulu tapi aku tak pernah tegur dia. Oh ye dulu aku buzz dia tapi dia buat tak layan jer. Memandangkan mood aku sangat baik aku chat lah dengan dia. Kita memang patut mengeratkan silaturahim kan????


Chat punye chat aku rase semacam. Oh tidak SEX MANIAC rupenyer! Mangkuk tandas bertingkat betul! Lahanat betul itu manusia. Dan ade ke patut dia kate perempuan la penyebab kepada masalah sosial sekarang ni! PANAS! PANAS! *sila nyanyi seperti lagu kump GIGI* Aku dengan semangatnye mengatakan itu TIDAK BENAR kerana LELAKI DAN PEREMPUAN juga BERSALAH! Grr...aku malas nak layan orang cacat otak tu dan aku pun terus je block dia dari list YM aku. Buat spoil mood aku jer.

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com



Nota: Di sini diingatkan bahawa aku tidak mahu melaga-lagakan antara lelaki dan perempuan sebab aku rasa kedua-dua mereka sangat hebat dan kool. Lelaki sangat HENSEM dan perempuan sangat CANTIK.


Ok kamu lelaki dan perempuan sama-sama hebat. Diulangi KAMU LELAKI DAN PEREMPUAN SAMA-SAMA HEBAT!! *jerit kuat-kuat bagi gegar dunia*


blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

nota lagi: aku x mau cari gado. sila jangan berperang sesama kamu yer.

5 ORANG MENGATA:

FATIN kiddy said...

gler weyy lelaki cmtu.. mmg patut di maki hamun dgn bhse x berape kesat! grrr

MISZ NaNa said...

haha....memang kene td tuh! nasib baik x carutkan makbapak dia jer...*oh nana relax*

penulis cyber said...

waa...
pengalaman yg menarik..

Al-Kaput said...

sokong kamu..
kita sama penting..
sama2 salah, sama2 btolkan..
tegur menegur..
secara baik,ok..

tp celah mana yg SEX MANIAC nyer??
itu dipanggil SEXISM r,nana..

btolkan sy klu sy salah :-)

MISZ NaNa said...

penulis cyber

a'ah memang menarik rasa 'sweet' jer huhu

Al-kaput

oh ye ker? haha SEX MANIAC tu nak bagi nmpk sadis jer huhu sebenarnya x semua ditulis di sini sebab takut blogger ban plk blog saye ni huhu...

ok thx sebab g tau. kite memang perlu saling membetulkan sesama kite..

Post a Comment

Sile-sile berkomen disini. Ia adalh percuma dan tiada caj tersembunyi dikenakan. Kutukan anda amat-amatlah saya hargai........*LOL*

Things In My Head

I'm a fangirl. Heehooo...blog ni mungkin penuh dengan si pujaan hati!

Oh result mahu keluar. :(

Kolej sudah memanggil-manggil. :(

--If you run away, I'll come running after you. no matter where you go, be it hell, or the furthest corner on earth, I'll catch up with you.--





The Blog Mistress

My photo
Just bear with me people! -_-

pengikutku

Jerit Ramai-ramai!!

Teddy bear mau nyanyi

Mereka yang mengata