Thursday, November 12, 2009

Its not THE END, Its THE NEW BEGINNING


Kebanyakan blog yang I terjah semua cerita pasal final exam. Termasuk blog ni jugaklah. Now I'm proudly announce that I'm FREE!! WOOH suke. Budak-budak course lain dah happy-happy dah sebab dah habis paper last week. I terkontang-kanting meneruskan perjuangan. kenapa setiap sem meti Biomed yang lambat habis? Tak aci! Housemate pun dah lame balik meninggalkan diri ini keseorangan. Nasib baik Mai si coursemmate sanggup temankan kat rumah. Oh I love u bebeh! Hari-hari mencabar telah berlalu. Hari-hari boring bakal menjelma. Tiba-tiba rase rindu nak menelaah balik. (apekah??)

:09:

Habis je exam terus bergegas pergi pulang buku library yang dikepam selama berminggu-minggu. Lepas tu dengan semangatnye pergi pinjam buku untuk next sem. Semua orang berebut nak cop buku. WOOHOO rajin siot. nasib baik boleh renew online so takde masalah lah nak renew lepas ni. Bajet nak bace dekat rumah. Tunggu dan lihat je lah konklusinya nanti.



Hoho dah nak masuk semester 2 weyh. Rase macam baru semalam je daftar masuk. Macam baru semalam je nangis-nangis sebab homesick baru pisah dengan family. Macam baru semalam je habis 1st year. Lepas ni tau-tau je jumpe geng balik anak dah berderet huhh. Macam kawan saye ni tau-tau anak dah nak masuk 2. Anak sulung tak sampai setahun lagi weyh. Sampai orang kate kau bile lagi? Haish mane nak dapat anaknye kalau calon bapa nye tak jumpe lagi. Sampai orang kate jangan memilih sangat. Habis tu takkan nak main cekup je? Kalau macam tu kat Chow Kit bersepah nyah!


blogger-emoticon.blogspot.com


Semester ni memang memorable sikit lah. Sangat best weyh. Especially mase lab. Geng-geng lab I memang superb la.! Sayang u olz~ paling best mase last lab dengan Dr. Rohi. (here we go again...) Sebab teruja sangat dengan dia, saye mesti yang baris depan la nak dengar explanation die. Lepas tu dia tanya soalan, yang sure orang lain pun tahu jawapan dia. Tapi takde orang response (kitorang memang passive especially I). Mula-mula jawab pelan-pelan je sebab takut salah, sekali dia NAMPAK!! Terus dia suruh cakap! WHAT THE??!! Nasib baik betul fuhh~ tapi lepas tu bila dia tanye solan lagi mesti dia pandang saya suruh jawab. Coursemate semua dah gelak-gelak. Segan weyh. Tapi last soalan tak dapat jawab. Tsk~
*hehe tapi saya suke. rase best je!*

Lepas tu kawan saya terus cakap "Wah Nana suka la tu Dr Rohi asyik tanya die je". Haha mesti suka sebab I suka Dr Rohi tau! (eppp~ jangan fikir bukan-bukan pulak)

blogger-emoticon.blogspot.com

Mase exam lab Parasitologi pun best! THANK YOU PROF KAMEL sebab tolong kitorang tadi. Kalau tak tau la nasib macam mane kitorang nak survive. Next sem saya janji saya setadi betol-betol. Ye janji ni tak tipu. (takut cakap sumpah nanti makan diri).

blogger-emoticon.blogspot.com


Weehooo~ dah nak cuti, tapi saya tak suka cuti lama-lama sangat sebab mudah bosan. Sebelum habis exam lagi dah contact kawan-kawan lame dekat facebook/YM tanye plan nak gi mana cuti nanti. Sekali ramai tak balik sebab ade project final year, thesis semua lah. Haish, nampaknye cuti ni bermula aktiviti makan, tidur, tengok tv dan semua aktiviti ke arah kegemukan. Humm~rasa macam tak nak cuti. Nak pergi kelas hari-hari boleh? Eh tapi cuti saya terlibat dengan dengan research. Lepas ni kene pergi rumah orang buat survey. WOW TERUJA NI!


2 ORANG MENGATA:

Cufa said...

hehehe..
slmt mengsurveyy. :p

Nana said...

hoho mari buat survey

Post a Comment

Sile-sile berkomen disini. Ia adalh percuma dan tiada caj tersembunyi dikenakan. Kutukan anda amat-amatlah saya hargai........*LOL*

Things In My Head

I'm a fangirl. Heehooo...blog ni mungkin penuh dengan si pujaan hati!

Oh result mahu keluar. :(

Kolej sudah memanggil-manggil. :(

--If you run away, I'll come running after you. no matter where you go, be it hell, or the furthest corner on earth, I'll catch up with you.--





The Blog Mistress

My photo
Just bear with me people! -_-

pengikutku

Jerit Ramai-ramai!!

Teddy bear mau nyanyi

Mereka yang mengata